De ce să alegi o dronă profesională

Alegi o dronă profesională

De ce să alegi o dronă profesională? Fiecare om a avut, la un moment dat, visul de a zbura. Pentru mulți, acesta încă există. Și, nu, nu ne referim la zborul cu avionul. Ce-ai spune dacă ai face asta cu ajutorul unei drone, care îți permite să captezi imagini senzaționale? Ai nevoie doar de o dronă profesională și de inspirație fotografică, iar orizontul este al tău!

Surprinderea unor imagini inedite oferă numeroase emoții privitorului, iar acesta le poate retrăi ori de câte ori este nostalgic, prin intermediul noilor tehnologii avansate. Dacă vrei să captezi locuri spectaculoase din unghiuri inedite, la o calitate deosebită, iar imaginile să rămână mai vii ca oricând, pentru mult timp, este timpul să apelezi la o dronă profesională, ce permite surprinderea foto, video și audio a unor locuri de poveste. 

Dronele profesionale duc fotografia la un alt nivel și pot fi utilizate atât de către pasionații de fotografie, cât și de profesioniștii care pot integra cu ușurință acest tip de device în business-ul lor. Despre avantajele și despre utilitatea dronelor profesionale, atât ca hobby, cât și în domenii de muncă, dar și despre principalele criterii de alegere ale unei drone profesionale și de ce ar trebui să alegi o dronă profesională, povestim în rândurile de mai jos.

De ce să alegi o dronă profesională. Calitate superioară a imaginii

Drona profesională promite o claritate extraordinară a imaginilor surprinse din zbor, astfel că poți realiza filmări spectaculoase ale unor peisaje asupra cărora nu ai avea acces, în mod normal. Calitatea imaginii obținute cu ajutorul unei drone profesionale este net superioară oricărui alt tip de fotografie, iar panorama aeriană este una cu adevărat spectaculoasă, surprinsă în formate video 4K, Full-HD sau la o rezoluție de 1920 X 1080 pixeli.

Alegi o dronă profesională

Fiabilitatea device-ului

Controlul asupra unei drone este extrem de important, atunci când device-ul este în aer, indiferent că discutăm despre cele ce funcționează pe bază de telecomandă sau despre dronele caree pot fi manevrate cu ajutorul anumitor device-uri precum tableta, smartphone-ul etc. astfel, asigură-te că respecți cu sfințenie specificațiile tehnice ale produsului și că acesta este compatibil cu dispozitivul de pe care îl accesezi.  

De ce să alegi o dronă profesională? Autonomia

O dronă profesională vine la pachet cu o baterie ce garantează o durată de viață îndelungată, comparativ cu dronele clasice. Astfel, o dronă profesională este echipată cu o baterie ce poate fi utilizată până la 50 de minute și poate atinge o distanță maximă și o înălțime net superioară altor device-uri din aceeași clasă. Cu cât acești doi indicatori ating valori mai ridicate, cu atât mai satisfăcător este rezultatul.

Dacă vrei să încerci experiența unei filmări cu o dronă profesională, îți punem la dispoziție servicii de închiriere drone, cu ajutorul partenerilor noștri de încredere. 

Ești în căutarea unei drone profesionale? Acceseză shop-ul de pe site, sau vino în magazin pentru a discuta drona potrivită pentru tine.

Servicii cu drone profesionale matrice 300RTK