DJI AIR 2S vs Mavic 2 PRO, ZOOM, AIR 2 si MINI 2

comparatie-dji-air-2s,-mavic-2-pro,-mavic-2-zoom-mavic-air-2-mini-2

Va spuneam ieri ca tocmai s-a lansat noua drona DJI AIR 2S si deja ne putem trage concluzii despre specificatii. Pentru ca multi entuziasti sunt de parere ca este un gadget pe care trebuie sa il ai musai in portofoliu, v-am pregatit o comparatie cu celelalte drone DJI lansate in ultimul an de catre DJI. Asta pentru a va putea face o impresie de ansamblu despre ce putem face cu ea, care sunt avantajele si dezvantajele acestei drone. Va lasam pe voi sa decideti care e cea mai buna alegere.

Este AIR 2S mai buna decat Mavic 2 PRO sau ZOOM? Reprezinta greutatea ei un impediment in a o cumpara pentru ca trebuie inregistrata? In acest caz este de preferat AIR 2S sau Mini 2?

Comparam DJI AIR 2S vs Mavic 2 PRO, Mavic 2 ZOOM, AIR 2 si Mini 2 pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere pentru proiectele tale.

DJI AIR 2S vs Mavic 2 PRO, ZOOM, AIR 2 si MINI 2

DJI AIR 2S vs Mavic 2 PRO

Un aspect important ce va cantari in alegerea celei mai bune drone il reprezinta legislatia. Daca pentru Mini 2 nu ai nevoie de inregistrare, Air 2S cantareste peste 500gr. Prin urmare va trebui sa o inregistrezi pentru a putea sa o folosesti.

Citeste mai multe detalii aici despre noile reglementari privind operarea dronelor in Romania.

CAMERA

Daca e sa vorbim despre camera si specificatiile acesteia, din comparatia noastra reiese se vede clar ca AIR 2S se detaseaza alaturi de Mavic 2 PRO si Mavic 2 ZOOM, insa pluseaza la partea video unde poate capta 5.4K. 

DJI AIR 2S vs Mavic 2 PRO

Si pentru a va face alegerea si mai usoara, aveti mai jos si cele mai importante functii cu care cele 5 variante de drone sunt prevazute. 

DJI AIR 2S vs Mavic 2 PRO

Drona DJI AIR 2S este disponibila si in Romania. Poate fi comandata din magazin DRONEX, atat in varianta standard, cat si Fly More Combo.

DJI-AIR-2S-dronex-3