DJI Inspire 3 – O Revoluție în Fotografia Aeriană

DJI Inspire 3 este cea mai nouă dronă profesională lansată de compania chineză DJI. Această dronă reprezintă o adevărată revoluție în fotografia aeriană, datorită capacităților sale tehnologice și performanțelor impresionante.

Una dintre caracteristicile distinctive ale DJI Inspire 3 este camera sa ultra-performantă. Această cameră poate filma în 8K, o rezoluție de patru ori mai mare decât 4K-ul. De asemenea, dispune de un senzor de imagine de dimensiuni mari, de 1 inch, care permite captarea imaginilor de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Cu ajutorul acestei camere, DJI Inspire 3 poate filma imagini aeriene de o calitate impresionantă, fiind ideală pentru producții cinematografice, documentare sau emisiuni TV. De asemenea, permite și fotografierea în format RAW, ceea ce oferă o flexibilitate mai mare în post-procesare.

Specificatii drona DJI Inspire 3:

  • O cameră de cinema 8K full-frame
  • Până la 28 de minute de timp de zbor
  • FOV ultra-larg de 161° cu vizibilitate nocturnă FPV
  • Transmisie și control O3 Pro
  • Suportă detectare omnidirecțională
  • Suportă Waypoint Pro alimentat cu RTK
  • Suportă înregistrarea internă de videoclipuri CinemaDNG 8K/25fps și Apple ProRes RAW 8K/75fps.

O altă caracteristică importantă a DJI Inspire 3 este sistemul său avansat de evitare a obstacolelor. Drona este dotată cu senzori pe toate cele patru părți, ceea ce îi permite să detecteze obstacolele și să le evite automat. Acest sistem de evitare a obstacolelor face ca DJI Inspire 3 să fie mai ușor de pilotat, reducând riscul de accidente și de avarii.

DJI Inspire 3 dispune și de o autonomie de zbor impresionantă. Bateria sa poate asigura un zbor continuu de până la 40 de minute, ceea ce o face ideală pentru fotografierea și filmarea unor subiecte de mare amploare.

De asemenea, DJI Inspire 3 poate fi controlată de la distanță, cu ajutorul unei telecomenzi avansate, care oferă o transmisie video stabilă și fără întârzieri. Telecomanda dispune și de un ecran integrat, care permite vizualizarea imaginilor în timp real.

În concluzie, DJI Inspire 3 este o dronă impresionantă, care poate revoluționa fotografia aeriană. Performanțele sale tehnologice, sistemul avansat de evitare a obstacolelor și autonomia de zbor lungă fac din această dronă una dintre cele mai bune opțiuni pentru profesioniștii din industria media și entertainment.

Cere oferta pentru drona DJI Inspire 3.