DJI Mini SE – drona ideala pentru incepatori in 2022

Cea mai noua drona pentru incepatori, daca ii putem spune asa, DJI Mini SE este un produs excelent la pretul sau.

Micuta drona pastreaza camera de la Mini de 2.7K si nu are posibilitate de poze RAW. Distanta de operare este de pana la 2 km.

Sa recapitulam deci, avem o camera cu 1/2.3 inchi capabila sa fotografieze la 12MP si sa filmeze cu 2.7K/30FPS, sub 250 grame ce poate sustine microSD de pana la 256GB.

Timpul de zbor este de pana la 30 minute, aceasta folosind bateriile de pe Mini 2. Incepatorii vor iubi in continuare functiile inteligente precum Return Home, decolare si aterizare automata.

In ciuda faptului ca este micuta si usoara, Mini SE poate face fata la vant de pana la 37.8km/h, avand aceleasi motoare ca Mini 2, precum si elice sau acumulatori identici cu Mini 2.

Metoda de incarcare este prin USB tip C.

Cui ii este potrivita noua drona DJI Mini SE?

Daca esti incepator in operarea dronelor sau vrei ceva pentru calatorii ce nu face gaura in portofel atunci Mini SE este ideala pentru tine. Ofera o calitate buna a filmarilor, timpul de zbor rezonabil si un cost mai mult decat accesibil astfel incat sa nu te doara inima daca o dai de gard sau o pierzi in mare.

Drona DJI Mini SE nu trebuie inmatriculata in majoritatea tarilor, avand o greutate sub 250 grame si nu atrage atentia, fiind destul de mica.