DJI AIR 2S: noua drona DJI filmeaza 5.4K la 30FPS

DJI-AIR-2S-dronex-3

DJI tocmai a lansat o noua drona din seria AIR. Aceasta se numeste AIR 2S si este un upgrade pentru Mavic Air 2.

Dupa cum stiti, DJI a renuntat la numele Mavic pentru noile produse DJI, asa ca dupa cum se zvonea pe internet inca de acum o luna, cea mai noua drona se numeste simplu AIR 2S.

Nu este un produs revolutionar, dar aduce cateva imbunatatiri predecesoarei sale. Lansarea aceasta va fi pe placul celor care asteptau ceva upgrade-uri la seria MAVIC AIR sau poate asteptau sa scada preturile seriei Mavic AIR, serie care de altfel are cele mai bune specificatii de pe piata pentru zona de consumer.

Noua drona are o greutate un pic mai mare fata de modelul anterior, ajungand la 595 gr si asta datorita camerei care a suferit imbunatatiri majore.

BANNER-DJI-AIR-2S

Cea mai cool specificatie care a starnit un val de entuziasm este ca AIR 2S poate filma 5.4K la 30FPS. Asta datorita noului senzor de imagine de 1 inchi ce suporta 10 biti si 20MP. In timp ce varianta originala Mavic AIR 2 era prevazuta cu un senzor 1/2″ CMOS, noua versiune AIR 2S vine cu un senzor CMOS de 1″, mai mare si cu pixeli mai multi, ceea ce ne determina sa anticipam o imbunatatire a camerei pe acest model.

Specificatii drona DJI AIR 2S:

Senzor CMOS 1inch, 20MP
Lentila 35mm, format echivalent 22mm
Rezolutie video 5.4K/30FPS, 4K/60FPS
Zoom Digital 8x
Viteza maxima zbor 68.4 Km/h
Autonomie maxima 31 min
Transmisie video O3, pana la 12Km
Compatibila cu Smart Controller, ochelarii FPV V2, Motion Controller
Tehnologia de evitare a obstacolelor APAS 4.0 (evitarea obstacolelor in 4 directii)
Functii inteligente: MasterShots, Focus Track, Time-lapse.

DJI-AIR-2S-Fly-More-Combo_1

Drona DJI Air 2S este prevazuta cu functii inteligente precum HDR, Active Track 4.0 si OcuSync 3.0. Ce e cel mai cool la aceasta drona este faptul va poate filma 5.4K la 30FPS. O noutate o reprezinta faptul ca aceasta drona este compatibila cu ochelarii FPV Goggles V2.

O noua functie intra in lista de specificatii – MasterShots prin care se pot realiza pana la zece manevre diferite ale unui subiect și realizează înregistrări scurte care se pot edita automat, folosind o serie de sabloane predefinite.

Acumulatorul are o capacitate de 3.500 mAh, acest lucru a fost deja confirmat de o inregistrare FCC. 

Drona DJI AIR 2S poate fi conectata la ochelarii FPV Goggles V2.  In consecinta, drona accepta, de asemenea, noul standard de transmisie „OcuSync 3.0”, cu care redarea in ochelari ar trebui să ruleze fara probleme. Pentru a evita avioanele sau elicopterele, DJI instaleaza emitatorul de semnal „ADS-B” pentru a primi un semnal de la avioanele din apropiere.

Telecomanda chiar daca seamana cu cea veche, are cateva imbunatatiri.

Pachetul Fly More Combo contine si un set de filtre ND4/8/16/32.