Drona Parrot Anafi AI disponibila pentru pre-comanda la doar 4000 euro

Parrot’s ANAFI AI dronex

Producatorul de drone Parrot a anuntat de curand lansarea noului model de drona, Anafi AI, o optiune pentru intrebuintari industriale ce va fi disponibila in pre-comanda. Pretul acesteia va fi in jur de 4000 euro pentru piata europeana.

Drona Parrot Anafi AI a fost dezvoltata pentru zona industriala, oferind operatorilor o viteza si eficienta mai mare pentru fotogafie, mapare, inspectii si survolare. Modulul de comunicare Verizon 4H LTE previne orice interferenta dintre controller si drona la orice distanta s-ar afla. Totodata, permite un transfer de date in timp real.

Citeste si: DJI Mavic 3 e aici. O vrem in echipa noastra?

Drona este echipata cu o camera de 48 MP si 4K60 fps, senzori de perimetru si o aplicatie open source. Este pliabila si rezistenta la apa avand un timp estimat de zbor de 32 minute.

Protectia datelor a fost mereu important pentru Anafi astfel incat drona este cat se poate de sigura pe acest palier. Poate opera in mod autonom sau pe un traseu prestabilit si ofera imagini 3D sau 4D cu ajutorul Pix4Dcloud.

Drona este o optiune buna pentru aplicatiile de uz industrial. Cu un design diferit si functii bune poate fi o alternativa la solutiile DJI.