Servicii Filmări cu Matrice 300 RTK și Zenmuse H20T

Servicii Filmări cu Matrice 300 RTK și Zenmuse H20T

Intră în scenă cea mai nouă dronă cu care oferim servicii filmări cu Matrice 300 RTK și Zenmuse H20T. Această dronă incredibilă face lucruri care puțini cred că sunt posibile. Domeniile de activitate multiple ale dronei Matrice 300 RTK o fac o dronă excelentă atât pentru sectorul privat, cât și cel de stat. 

Servicii filmări cu Matrice 300 RTK și zenmuse H20T

Noi la Dronex suntem pasionați de drone, de accea deja am testat drona Matrice 300RTK și suntem pregătiți să o includem în portofoliul nostru în care oferim servicii de filmări. În cadrul acestori servicii de filmări oferim aplicații diferite pentru care această dronă Matrice 300 RTK își manifestă potențialul maxim. 

Domeniile în care drona Matrice 300 RTK excelează sunt: Construcții, Imobiliare, Supraveghere, Monitorizare, Salvare și recunoaștere, Agricultură, Cinematografie, Mapare și multe altele. Toate aceste servicii de filmări cu Matrice 300 RTK și seria de camere zenmuse H20 pot fi accesate prin noi. 

Servicii sau achiziție?

Bineînțeles că putem să îți oferim atât servicii de fimări cu Matrice 300 RTK și zenmuse H20T, dar te putem ajuta și consulta pentru achiziționa prin noi această dronă. Contactează-ne sau verifică shop-ul pentru alte modele de echipamente profesionale.

Beneficii Servicii Filmări cu Matrice 300 RTK și zenmuse H20T

Matrice 300RTK este un model îmbunătățit cu posibilitatea de zbor cu două baterii simultan de 46-55 de minute în funcție de încărcătura folosită. Drona include posibilitatea de evitare a obiectelor pe 6 direcții făcând accesul în zone strâmte fără riscul de coliziuni (stâlpi, piloni de pod ș.a.). 

Drona poate să zboare în condiții extreme. Fie vânt, praf sau ploaie, frig sau căldură drona face față. Cu baterii cu încălzire automată, drona poate să zboare pe temperaturi scăzute de până la -20 de grade. 

Drona poate fi controlată până la 15Km și transmite semnal video către centrul de comandă. De asemenea, drona poate fi controlată de doi piloți în zone diferite, iar aceștia pot prelua controlul în funcție de proximitatea lui față de dronă. 

Domenii de utilizare:

  • Misiuni de salvare
  • Forțele de ordine și supraveghere
  • Inspecții panouri solare sau turnuri de electricitate
  • Inspecții petroliere
  • Construcții civile

Funcții inteligente ale dronei Matrice 300 RTK

Marcati un obiect pe camera sau pe harta cu o simpla apasare, iar algoritmii cu senzor avansati vor calcula imediat coordonatele, care vor aparea sub forma unei iconite AR. Locatia subiectului va fi imediat trimisa catre o alta radiocomanda sau catre platforme online cum ar fi DJI FlightHub.

dronex functii inteligente matrice 300 RTK

Funcții de urmărire automată

Cu drona Matrice 300 RTK putem să urmărim un obiect la distanță cu funcția de zoom 200x în mod automat. Lucru foarte greu realizabil cu în modul manual, mai ales la distanțe maginificate foarte mari cum este 200x. După cum se vede mai jos drona face tracking direct pe mașină și este doar la zoom 41x din 200x. De asemenea se poate oferi viteza de deplasare, precum și poziția obiectului urmărit.

Se pot urmării persoane sau obiecte, fie pe lumină sau pe întuneric cu ajutorul funcției infraroșu. După cum se observă în imaginea de mai jos observăm două mașini cu capotele roșii (cald) și mai multe persoane aflate în mișcare evidențiate prin culoare roșie de asemenea.

Pentru mai multe întrebări sau pentru a primi o ofertă de Servicii de fimări cu Matrice 300 RTK și Zenmuse H20T ne puteți contacta. De asemenea pentru mai multe detalii despre dronă și filmulețe de prezentare puteți să vedeți pagina dji, iar pe urmă să vă întoarceți aici pentru a cere o ofertă.

În primul nostru zbor cu drona profesională Matrice 300 am fost plăcut surprinși. Iată în acest clip mai multe detalii: