Servicii și Vânzări de Drone Profesionale și Enterprise.

Servicii și vânzări de drone profesionale și enterprise

Am născut proiectul Dronex din pasiunea pentru drone și tehnologie astfel oferim servicii și vânzări de drone profesionale și enterprise. Astfel că pe lângă faptul că oferim servicii profesionale pentru companii, oferim consultanță pentru achiziția de drone și echipamente enterprise, discount-uri în funcție de volum și consultanță pentru angajați pentru a putea rula proiectele pe cont propriu. 

Servicii drone profesionale

Servicii cu drone profesionale oferite de dronex sunt încadrate în ariile de: construcții, imobiliare, agricultură, căutare și salvare, monitorizare cu aplicații diferite în fiecare arie. De accea te invităm să urmărești articolele noastre actuale și viitoare pentru a vedea cum te putem ajuta. Ai o nevoie de un serviciu complex cu drone? Află ce pot dronele noastre sau contactează-ne pentru a configura serviciul dorit. 

Achiziții de drone profesionale

Achizițiile de drone profesionale se realizează online cu livrare prin curier sau direct din unul dintre magazinele GNEX din București sau Cluj. Pentru a beneficia de o ofertă customizată, te invităm să iei legătura cu noi pe telefon sau email în datele de contact ale acestui site.  Achiziția de drone sau software-uri se realizează conform consultanței oferite.

Consultanță achiziții drone profesionale

După consultanța pentru a achiziționa drona profesională specifică pentru compania ta, te ajutăm cu achiziția, livrarea și punerea în funcțiune. În plus, putem să facem training angajaților care vor zbura cu drona în funcție de specificul proiectului. Pot fi 1-2 sau 5 zile de training. De asemenea dronele folosesc softuri și extensii ale softurilor specifice pentru diverse activități de mapare, măsurare, scanare, 3D și altele. În funcție de softuri, fie ele de la DJI Terra, la dronedeploy sau litchi te putem ajuta să alegi varianta perfectă.

Servicii și vânzări de drone profesionale și enterprise
Servicii și vânzări de drone profesionale și enterprise

Aceasta este cea mai nouă dronă profesională pe care o folosim la proiecte multiple. Este DJI Matrice 300 RTK și te invităm să afli mai multe despre ea pe blog.