Intrebari frecvente

In functie de proiectele dumneavoastra, noi venim echipati cu acumulatori pentru a putea sustine intregul proiect. Durata maxima a unui zbor este data de capacitatea acumulatorului utilizat.

Filmarile sunt livrate in format .MP4, .AVI sau in functie de solicitarea clientului. 

Fotografiile sunt livrate .Jpeg, .png sau .tiff. , iar la solicitarea clientului putem punem la dispozitie si cadrele .raw.

Am un proiect in [insert aici nume locatie]. Ma puteti ajuta cu filmare? 

DA. Ne putem deplasa la locatiile in care dezvoltati proiecte, iar costurile pentru deplasare/combustibil vor fi incluse in oferta finala. 

Toate zborurile trebuie sa se desfasoare in conditii de siguranta atat pentru participanti, obiective, dar si pentru aparatura. Putem discuta si programa filmarea in functie de conditiile meteo. Ne rezervăm dreptul de a refuza proiecte sau zboruri în care nu putem zbura în siguranță (inclusiv datorită condițiilor meteo nefavorabile, etc). Aparatura pe care o utilizam este de ultima generatie, nu putem ridica drona in conditii de ploaie sau ninsoare, vant foarte puternic.

Pentru a putea transmite oferta noastra, avem nevoie de mai multe detalii despre proiectul dumneavoastra. In functie de nevoile dumneavoastra, vom putea oferi cea mai buna varianta cost-rezultat.

Follow Us
and
Share our Videos

Ne gasiti pe: