Industrii

drona-agricultura-dronex

Servicii complete pentru agricultura

Echipa noastra poate oferi servicii de detectare, inspecție, monitorizare și urmarire evolutie pentru suprafete intinse. 

Monitorizare real estate

Vederile aeriene oferite de drone pot detalia în detaliu mulți dintre factorii care pot determina succesul clientului de afaceri.

Efectuați inspecții de construcții și acoperișuri pentru proprietăți imobiliare rezidențiale și comerciale. Evaluați scurgerile, starea acoperișului și progresul noii constructii. Colectați cu ușurință date valoroase pentru decizii care pot fi luate din timp.

drona-inspectie-cladiri-dronex

Constructii

Monitorizarea progresului unei constructii nu a fost nicicand mai usoara. Vedeți cum progresează proiectele dvs. din cer cu ajutorul filmarilor aeriene. Aditional putem realiza filmarea de prezentare a proiectului in scopuri de marketing sau pentru realizarea de materiale promotionale.

Petrol si gaze

Daca in mod traditional, inspectia instalatiilor de gaz, petrol se face cu echipe pe teren, exista situatii in care este necesara interventia elicopterelor la costuri destul de mari. Inspectia cu drona este eficienta, economica, si cu rezultate mult mai bune. 

drona-inspectie-instalatii-gaze-dronex
ferma-eoliana-drona-dronex

Inspectare ferme eoliene

Detectarea incidentelor structurale în palele turbinei eoliene, intretinerea uzuala prin utilizarea dronelor nu a fost nicicand mai usoara. Veti economisi sume considerabile si veti spori siguranta instalatiilor. Dronele ne ajută să ne îndeplinim obiectivele de a prelungi durata de viață a instalațiilor și de a crește eficiența turbinelor eoliene din întreaga lume.

Inspectie acoperisuri

Pentru evaluarea acoperisurilor, cea mai eficienta metoda este ridicarea unei drone care poate inspecta orice unghi, reducand astfel costurile, dar si reducand posibilitatea unui accident.

drone-marketing-dronex

Marketing

Atrageți atenția clienților și serviți conținut atrăgător din punct de vedere emoțional adăugând videoclipuri din drona. Promovați-vă marca ca fiind de ultimă generație, unică și diferențiată, ajutând în același timp clienții să iubeasca produsul dvs. în cel mai bun mod posibil.

Si lista poate continua... limita e cerul!

Cu cat proiectul este mai complex, cu atat mai determinati suntem sa livram cele mai bune rezultate. 

Follow Us
and
Share our Videos

Ne gasiti pe: