Zboara spre viitorul afacerii tale cu drona Mavic 3 Enterprise de la DJI!

Mavic 3 Enterprise este unul dintre cele mai noi modele lansate de catre DJI. Mavic 3 Enterprise vine cu o serie de caracteristici inovatoare și îmbunătățiri față de modelele anterioare, fiind concepută pentru a satisface nevoile profesioniștilor din diferite domenii, cum ar fi fotografia și filmarea aeriena, cartografierea și monitorizarea.

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale dronei Mavic 3 Enterprise este camera sa de înaltă performanță, care poate captura imagini de până la 20 megapixeli și înregistra videoclipuri la o rezoluție de 4K la 60 de cadre pe secundă. Camera este echipată cu un senzor CMOS de 1 inch și un obiectiv cu zoom optic de 24-48 mm, permițând fotografierea de la distanțe variate și oferind imagini clare și detaliate.

mavic 3 enterprise
credit: UAVISUALS https://uavisuals.com/blog/dji-mavic-3-enterprise-review-worth-upgrading/

Citeste si: DJI Inspire 3 – O Revoluție în Fotografia Aeriană

O altă caracteristică importantă a dronei Mavic 3 Enterprise este capacitatea sa de a zbura în condiții meteorologice nefavorabile, precum ploaia sau zăpada. Drona este echipată cu un sistem de senzori avansați, care îi permit să detecteze obstacolele și să le evite în timpul zborului. De asemenea, este dotată cu o baterie puternică, care oferă o durată de zbor de până la 46 de minute.

Pentru a asigura siguranța și protecția zborului, Mavic 3 Enterprise vine cu o serie de funcții de securitate. Acestea includ un sistem de monitorizare a bateriei, care avertizează utilizatorul în cazul în care nivelul bateriei scade sub un anumit nivel critic, și o funcție de înapoiere automată a dronei, care o aduce înapoi la locul de decolare în cazul în care semnalul de la telecomandă este pierdut.

Drona Mavic 3 Enterprise poate fi utilizată într-o varietate de aplicații profesionale. Pentru fotografia și filmarea aeriene, poate fi utilizată pentru capturarea de imagini și videoclipuri de înaltă calitate pentru producții media, publicitate, turism și multe altele. De asemenea, poate fi utilizată pentru cartografierea și monitorizarea terenurilor, construcțiilor și a altor proiecte de infrastructură.

În concluzie, Mavic 3 Enterprise este o dronă puternică și versatilă, care oferă o performanță de înaltă calitate într-o varietate de aplicații profesionale. Cu caracteristicile sale inovatoare și îmbunătățirile față de modelele anterioare, această dronă este un instrument indispensabil pentru profesioniștii din domeniul fotografiei și filmării aeriene, cartografiei și monitoriz

Specificatii drona DJI Mavic 3 Enterprise:

Dimensiuni: 520 x 416 x 317 mm (cu elicele montate)

Greutate: 2,6 kg (cu bateriile incluse)

Timp de zbor: până la 46 de minute (cu o baterie complet încărcată)

Rază de zbor: până la 15 km (în condiții ideale de zbor)

Viteză maximă de zbor: 72 km/h (în modul Sport)

Înălțime maximă de zbor: 6.000 m deasupra nivelului mării

Camera: Senzor CMOS de 1 inch, 20 megapixeli, lentilă cu zoom optic de 24-48 mm, înregistrare video la rezoluție 4K la 60 de cadre pe secundă

Sistem de stabilizare: Tehnologie de stabilizare a imaginii pe 3 axe

Senzori: Sistem avansat de senzori pentru evitarea obstacolelor și navigație în condiții meteorologice nefavorabile

Funcții de securitate: Sistem de monitorizare a bateriei, sistem de înapoiere automată, sistem de avertizare a proximității de aeronave

Aceste specificații tehnice demonstrează capacitatea și performanța de înaltă calitate a dronei Mavic 3 Enterprise. În combinație cu caracteristicile și funcțiile sale avansate, acestea o fac o alegere excelentă pentru profesioniștii din diferite domenii, care au nevoie de o dronă de înaltă performanță și fiabilă pentru proiectele lor.