Pozele scapate pe internet prezinta 3 variante de Mavic 3

mavic 3 dji

O sumedenie de poze au scapat pe internet chiar inainte de lansare pentru cea mai dorita drona din zona comeciala din ultimii 2 ani, as putea spune. Pandemia a ciuntit din aparitia de noi modele DJI, astfel ca de ceva timp am ramas pe cap doar cu DJI Mavic 2, o drona excelenta pentru vremea ei. Insa nevoia de consumerism si inovatia ne cere mereu ceva mai nou, mai bun, mai capabil, mai tehnologizat, visand astfel la noua generatie Mavic ce s-a lasat asteptat mult prea mult timp. Zvonurile incep a se adeveri, iar noua generatie Mavic 3 va fi disponibila in 3 variante:

1.DJI Mavic 3

2.DJI Mavic 3 Fly More Combo

3.DJI Mavic 3 Cine Premium

Specificatii tehnice Mavic 3

Se estimeaza ca va cantari putin sub 900 g. Camera va fi produsa de catre Hassebla si este duala, fiind montata pe un gimbal cu 3 axe. Camera de 20MP va folosi un senzor mare 4/3 CMOS si o apertura de f/2.8-f/11. Rezolutia maxima va fi de 5280×3956 pixel.

mavic 3

Pentru siguranta, drona va fi ajutata de senzori ce vor acoperi 360 grade asemenea unei custi virtuale.

Controllerul este similar cu DJI Air 2S pentru pachetele normale, iar Cine Premium Combo va putea fi controlata cu noua DJI Smart Controller V2.0 cu display incorporat. Pachetele Combo vin ca de obicei cu baterii extra, geanta de umar, seturi de elice extra si alte accesorii.

mavic 3

Cine Premium (daca asta va fi numele final) va veni asa cum spuneam cu noul smart controller, filtre ND, dar si cu un pret pe masura ce va sari de 4500 euro.

Asadar noua drona va acoperi un spatiu intre DJI Air 2S si gama industriala, oferind o drona compacta cu specificatii premium profesionistilor in filmari aeriene. Practic vei putea alege pachetul potrivit in functie de proiect si necesitate. 

Ce putem observa din pozele aparute pe internet, este ca bratele sunt mult mai subtiri si elicele un pic mai lungi. 

Camera ne asteptam sa aiba rezolutie undeva pe 5.1K, autonomie de zbor undeva la 46 min, chiar peste, senzor de imagine cu o mai buna calitate in lumina scazuta, chiar FLIR incorporat. In mod cert DJI va incerca sa faca o drona mai silentioasa si mai sigura.

Citeste si: DJI AIR 2S vs Mavic 2 PRO, ZOOM, AIR 2 si MINI 2

Pe langa camera principala, Mavic 3 este prevazut si cu o camera secundara. Conform specificatiilor scapate pe internet, camera Zoom are o rezolutie de 12 MP, si o apertura de f/4.4. Aceasta camera poate inregistra video 4K la 30FPS.

Mavic 3 permite stocarea imaginilor in memoria interna de 8GB, in timp de Mavic 3 Cine are o capacitate de stocare de 1T. Ati auzit bine, 1T. Toate variantele de Mavic 3 permit utilizarea cardurilor MicroSD de pana la 2T.

Pana luna viitoare cand vom afla detaliile oficiale nu ne ramane decat sa vedem ce alte informatii mai apar si sa strangem bani pentru a lansa comanda.